Winnaar van het toernooitje bij de vrouwen werd Moniek van Sandick met het t-shirt met Jan Peter Balkenende erop (tweede van links). Zij maakte ook de foto.

Bezoekers Sportcafé slaan balletje met elkaar

Op de all-weatherbanen van tennisvereniging Zuid-West aan de Schubertlaan werd het inmiddels beroemde Leidse Sportcafé vrijdagmiddag in een nieuw jasje gestoken. De genodigden krijgen voortaan de mogelijkheid om een uur voor aanvang van het sportcafé de sport van de gastvereniging te beoefenen. Onder leiding van het gemeentelijk sportbedrijf werd deze middag gestart met een kort tennistoernooi.

In de brandende zon stonden de mix-dubbel-teams elkaar af te troeven, want verliezen is geen optie. Er werden drie partijen van twintig minuten gespeeld. Winnaars van dit toernooi waren het CDA-gemeenteraadslid Moniek van Sandick en Zuid-West voorzitter Hans Steenbergen. Het belooft een sportief jaar te worden voor de bezoekers, want Leiden kent een grote diversiteit aan sportverenigingen.

Organisator Rik van der Geest denkt alvast aan roeien.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×