Pools Cultureel Café

Ook dit jaar organiseert de stichting Stedenband Leiden-Torun een Pools Cultureel Café. Iedereen die geïnteresseerd is in Torun en Polen is van harte welkom. Jan Stap vertelt aan de hand van twee korte films over het leven in het dorp Mala Kaminieca in Zuid-West Polen en de vrees van de dorpsbewoners voor grootschalige mijnbouw die de prachtige streek waarin dit dorp ligt, niet ten goede komt. Verder brengt de poolse muziekgroep Zwyrtni, muziek uit het Beskiden bergland ten gehore.

Het Pools Cultureel Café vindt op vrijdagavond 11 mei plaats in Kerkelijk Centrum de Regenboog, Watermolen 1 in de Merenwijk. De zaal is vanaf 19.30 uur open. Het programma start om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro, inclusief het eerste kopje koffie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×