Leidse automobilist krijgt klappen

Een 26-jarige Leidenaar is woensdagavond mishandeld door een nog onbekende man. Toen de Leidse automobilist over de N206 reed, haalde een andere automobilist hem via het verdrijvingsvlak in. Er ontstond nonverbaal contact tussen beide bestuurders en de verdachte stak zijn middelvinger op. Toen de Leidenaar ter hoogte van de Katwijkse Molentuin voor het rode verkeerslicht wachtte, stapte de verdachte uit zijn auto en begon te schelden. Hierna begon hij het slachtoffer door diens open autoraampje te slaan, onder andere in het gezicht. Na een aantal slagen en schoppen gegeven te hebben, vertrok de dader. De Leidenaar heeft aangifte gedaan en de politie doet onderzoek naar de identiteit van de verdachte.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×