PvdA wil fietsenstalling voor Hartebrugkerk

De Leidse PvdA fractie wil dat wethouder John Steegh een onderzoek laat doen naar de mogelijkheden voor een fietsenstalling onder de kruising Haarlemmerstraat – Lange Mare. Volgens raadslid Gijs Holla ligt de locatie onder het drukste winkelgebied van Leiden en is deze vanaf het station, Leiden Noord en de Merenwijk prima te bereiken. “De honderden fietsen die er elke zaterdag staan bewijzen dat”, aldus Holla. De PvdA blijft overigens voor een grote ondergrondse fietsenstalling onder het Stadhuisplein, mocht uit het onderzoek blijken dat een fietsenstalling voor de Hartebrugkerk niet haalbaar is.

De PvdA vindt dat er een grote gratis bewaakte en ondergrondse fietsenstalling in het kernwinkelgebied moet komen omdat het sluiten van de andere fietsenstallingen in het centrum dit noodzakelijk maakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×