Nordic Walking in Stevenshof voor 55-plussers

Speciaal voor 55-plussers organiseert Radius in de Stevenshof een cursus Nordic Walking. De cursus start op woensdag 9 mei van 16:00 – 17:00 uur. Vertrekpunt: Servicepunt Top Naeff, Top Naefflaan 1 te Leiden.De cursus is alleen bestemd voor inwoners van Leiden en Oegstgeest. Nordic Walking is een nieuwe vorm van fitness die door iedereen overal kan worden beoefend en is goed voor lijf en leden. Als mengeling van sportief wandelen en langlaufen is Nordic Walking een plezierige, ontspannen manier van bewegen en nog goed voor de gezondheid ook.

Nordic Walking zorgt voor een hogere verbranding, belast de gewrichten minder, vermindert spanning en pijn in nek schouders en bovenrug en geeft meer stabiliteit in de wervelkolom waardoor Nordic Walking ook een ideale bewegingsvorm is voor mensen met rugklachten. De poles bieden stevigheid en houvast tijdens het wandelen. Nordic Walking verbetert de persoonlijke conditie en bevordert de sociale contacten.

Er kunnen twaalf personen deelnemen. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan wordt men op een wachtlijst geplaatst. Op welk moment er een eventuele tweede cursus wordt georganiseerd is momenteel nog niet bekend. De cursus van zes lessen begint op woensdag 9 mei. Kosten: € 12,50 voor zes lessen inclusief gebruik van wandel-poles. Opgave voor 8 mei 2007 bij Radius, telefoon: 071-707 42 00. Vragen naar Karin Verheij.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×