Gespreksavond over borderline-problematiek

Voor familie en vrienden van mensen met borderline-problematiek, organiseert de afdeling Preventie van GGZ Leiden een gespreksavond. Gedurende deze avond spreken de deelnemers onder leiding van deskundigen over de omgang met personen die aan deze problematiek leiden. Indien gewenst worden de deelnemers verdeeld in aparte gespreksgroepjes voor partners, ouders en andere betrokkenen.

De avond is gepland op donderdag 24 mei in het receptiegebouw aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 2,50 euro inclusief koffie en thee. Vooraf aanmelden is gewenst. Dit kan via preventie@ggzleiden.nl . Meer informatie is te vinden op www.ggzleiden.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×