Keur slaat eerste bal in tennisproject Slaaghwijk

Wethouder Sport van de gemeente Leiden, Raymond Keur zal woensdag om 16.30 uur de eerste bal slaan in het tennisproject Slaaghwijk in Leiden. In het kader van sportstimulering organiseren het Jongerenwerk Midden Holland, Tennisvereniging Merenwijk en het Sportbedrijf Leiden een kennismakingsproject tennis voor meiden uit de Slaaghwijk in Leiden. Twee groepen meiden zullen vier tennislessen krijgen van een vrouwelijke tennisleraar. Voor hen is het een kennismaking met tennis en met een vereniging die nauwelijks bezocht wordt door bewoners van de Slaaghwijk.

Na deze twee groepen wordt bekeken welke andere groepen er benaderd worden om te gaan tennissen bij deze vereniging of bij een andere tennisvereniging. Sportstimulering is één van de speerpunten in het sportbeleid van dit college.

Tennisvereniging Merenwijk is gevestigd aan de Merendonk 173.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×