Provinciale D66 stelt vragen over buslijn 145

Connexxion wil per december 2007 stoppen met buslijn 145 in Leiden en Oegstgeest. De bus rijdt nu nog vanaf Warmond via de President Kennedylaan, de Dorpsstraat, Rhijngeesterstraatweg en Geversstraat richting Leiden. Het is de bedoeling dat buslijn 145 vanaf december 2007 vanaf Amsterdam dezelfde route blijft rijden tot Abbenes en daarna naar Buitenkaag en Kaag rijdt en daar vervolgens eindigt. De verbinding naar Oegstgeest en Leiden komt daarmee te vervallen.

Geertjan Wenneker, fractievoorziter van D66 in de Provinciale Staten wil van Commissaris van de Koningin in Zuid Holland Jan Fransen weten of hierover overleg heeft plaatsgevonden met reizigersorganisaties en welke alternatieven aan gedupeerde reizigers worden geboden.

Leiden bus145


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×