Badmintonvereniging Veglo bestaat 50 jaar

Dit jaar bestaat badmintonclub Veglo 50 jaar, de vereniging viert dit heugelijke feit komende zomer met een lustrumfeest voor leden en oud-leden. Veglo werd opgericht in 1957 als sociale instelling voor Nederlanders die tijdens het conflict tussen Nederland en Indonesië om het toenmalige Nieuw Guinea Indonesië hadden moeten verlaten. Aanvankelijk heette de instelling ‘Slamet datan’, Indonesisch voor welkom. Binnen een jaar werd besloten tot de oprichting van een sportclub en veranderde de naam in Veglo (Vereniging van Gerepatrieerden voor Leiden en Omstreken). De club speelde al snel op hoog niveau in de landelijke competitie.

Het 50-jarig bestaan zal gevierd worden met verschillende activiteiten met als hoogtepunt het lustrumfeest op 16 juni in strandtent Willy Zuid in Katwijk. Op dit feest zijn alle leden maar ook de oud-leden welkom. Omdat niet alle adressen van oud-leden te achterhalen zijn hierbij een oproep. Bent u oud-lid en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Mail naar veglovijftig@hotmail.com  of bel 071-5155015 voor meer informatie, of om u aan te melden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×