Jean-Pierre Guiran en Chérie de Boer, foto: PR.

'Melancholisch' Accordeonconcert in Lokhorstkerk

De Wolky Shop Leiden organiseert een concert in de Lokhorstkerk. Twee ‘kleinkunst-kunstenaars’ Jean-Pierre Guiran en Chérie de Boer treden op als accordeonisten van een heel bijzonder niveau. Guiran en de Boer brengen geen polka’s of directe meezingers, maar zeer innemende wereldmuziek, geïnspireerd op de kruidige, zonovergoten klanken uit de Mediterrane gebieden en uit de Caraïben.

De AVRO over het duo: “Langzamerhand is Accordéon Mélancolique een begrip in Nederland. Het betekent dat je, ook zónder degelijke theoretische opleiding, heel integer prachtige muziek kunt maken….dat je, als je je ‘muziek’ voelt, ook ‘muziek’ kunt zijn”.

Zondag 20 mei, aanvang 15.00 uur. Voor het bestellen van kaarten en meer info: www.wolkyshop.nl

Lokhorstkerk, Pieterskerkstraat 1, Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×