Wereld Talenten op het Wereld Kinderfestival

Het Wereld Kinderfestival bestaat 20 jaar en dit moet natuurlijk gevierd worden. In voorgaande jaren stond steeds een land centraal. Voor deze jubileumeditie is gezocht naar talentvolle kinderen over de gehele wereld. Het festival geeft kinderen de kans hun talent te ontwikkelen én te laten zien. De beste jonge dans-, muziek-, acrobatiek- zang-, vechtkunst- en circustalenten uit verschillende landen komen speciaal voor dit spektakel bij elkaar. Te zien zijn bijzondere mengelingen van traditionele kunstuitingen, zoals dans en muziek met hedendaagse invloeden, zoals streetdance en dj’s. Meer info: www.wereldkinderfestival.nl

Voorstelling: 1 juni, aanvang 19.00 uur. Kaarten zijn te bestellen op: 071 – 516 38 88, of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×