Real Action Show primeur voor Nederland

De kermisattractie Real Action Show komt met Leidens Ontzet naar Leiden. Als deze kermisattractie op 2 en 3 oktober in Leiden verschijnt heeft hij daarvoor alleen in Parijs en Berlijn gestaan. Commissievoorzitter Lunapark Thijs Hemmes van de 3 Octobervereeniging is maar wat blij dat hij voor Nederland de primeur heeft. De nieuwe kermisattractie heeft bijzonder goede recensies in de pers gekregen. In deze attractie waant de bezoeker zich als onderdeel van de film Basic Instinct. Het schijnt een heel bijzondere ervaring te zijn.    

Voor de kinderen is Captain Hook de nieuwe kermisattractie en dat is een soort reuzenschommel. Thijs Hemmes kon nog niet garanderen dat dit jaar ‘De Gouden Wip’ in Leiden te zien zal zijn.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×