Wethouder Van As mag naar Japan

Er komen bij het College van B & W regelmatig verzoeken binnen voor buitenlandse werkbezoeken. Niet alle verzoeken daartoe kunnen worden gehonoreerd. Een uitzondering wordt gemaakt voor een werkbezoek van wethouder Filip van As (ChristenUnie/Economische Zaken) aan Japan. Samen met het hoofd Economische Zaken brengt hij een tiendaags werkbezoek aan Japan. Het bezoek wordt georganiseerd door het West Holland Foreign Investment Agency en zal in het teken straan van de promotie en profilering van Leiden als attractieve vestigingslocatie voor Japanse biotechnologiebedrijven. Bovendien moet het toerisme in het kader van het Von Sieboldjaar, 400 jaar Leiden-Japan, een extra impuls krijgen.    

Van As zal in een dagboek verslag uitbrengen aan het College van B & W en de Commissie Werk en FinanciĆ«n van zijn bevindingen en vorderingen. Mogelijk zal dat gebeuren in de vorm van een modern weblog. Het bezoek vindt plaats van 15 tot 25 juni 2007.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×