Leids Gospelkoor in nieuw televisieprogramma

Het Leidse Gospel & Soul Koor Elijah is morgenavond te zien in het nieuwe televisieprogramma ‘Korenslag’, gespresenteerd door Henny Huisman. In ‘Korenslag’ laten zestien zangkoren hun talenten zien. In acht live-uitzendingen gaan telkens vier koren met elkaar in competitie. Per aflevering gaan twee van de vier koren door naar de (kwart) finales. Welke koren dat zijn, wordt beslist door de jury en het publiek. Het koor Elijah bestaat uit 22 zangers en zangeressen uit Leiden en Alphen aan den Rijn en treedt vooral op tijdens bruiloften, festivals, huwelijks- en uitvaart ceremonies en op bedrijfsfeesten.

Elijah brengt een breed repertoire, variĆ«rend van traditionele gospelsongs tot wereldberoemde soulhits. Kijk voor meer informatie op de website. ‘Korenslag’ is morgenavond om 20.20 uur te zien bij de EO op Nederland 1.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×