Elijah wint eerste ronde Korenslag

Het Leidse Gospel & Soul Koor Elijah heeft zich gisteravond geplaatst voor de kwartfinale van het EO-televisieprogramma Korenslag. Het koor bracht, evenals de drie andere aanwezige koren een aantal nummers ten gehore. Al na het eerste optreden was de meerderheid van de jury verkocht! De jury wees Elijah dan ook unaniem aan als winnaar van de avond. Het publiek koos voor het koor A Sign of Friendship, dat zich ook voor de kwartfinale geplaatst heeft.

De komende weken strijdt nog een groot aantal koren naar een plaats in de kwartfinale. Op 12 juli zal de finale plaatsvinden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×