ROC Leiden en Hasselbraam brengen bijna 5.000 euro bijeen

Onder de deskundige begeleiding van de leerlingen van de opleiding Sport & Bewegen van het ROC Leiden, rolden de scholieren van de Leiderdorpse basisschool de Hasselbraam ongeveer 5.000 euro bijeen. Dit deden zij door op 27 april deel te nemen aan een sponsortocht, genaamd: ‘Op alles wat rolt’. De sponsortoch kreeg deze toepasselijke naam, omdat de kinderen niet liepen, maar reden op fietsen, driewielers en steps. De leerlingen van het ROC zetten het parcours uit, bemanden de stempelposten en boden de nodige medische zorg op de EHBO-posten.

De groep sponsors die de kinderen aanmoedigde en het mooie bedrag uitbetaalde, bestond hoofdzakelijk uit enthousiaste ouders en grootouders van de rollers.De opbrengst van de tocht gaat in zijn geheel naar stichting Het Singeltje. Deze stichting streeft naar verbetering van de contacten tussen Nederland en Oeganda. Dit gebeurt onder meer door het ondersteunen van projecten op het gebied van educatie en sport.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×