Danny Plezier is een graag geziene gast op vele podia in de regio, zoals twee weken geleden nog op het feest na de opening van de Mary Beystraat. (Archieffoto: Chris de Waard).

Danny Plezier presenteert nieuwe cd-single

‘In Vuur en Vlam’ is de titel van de nieuwe cd-single die de Leidse zanger Danny Plezier vrijdagavond presenteerde in de Four Reasons aan de Lange Mare. Het nummer is vanaf nu ook regelmatig via Sleutelstad FM te beluisteren. Danny treedt sinds een jaar of twee op en heeft al met een flink aantal grootheden op het podium gestaan. Was was hij onder meer te zien in het voorprogramma van Het Hollandse Sterrenfeest waar ongeveer 12.000 mensen op af kwamen.

Danny Plezier heeft onder andere al opgetreden met artiesten als Jan Smit, Jannes, Wolter Kroes, Alex, Marianne Weber, Gerard Joling, Gordon en Peter Beense.

Vorig jaar bracht hij in eigen beheer zijn eerste cd-single ‘Vanavond weer feest’ uit. ‘In Vuur en Vlam wordt uitgebracht in samenwerking met platenmaatschappij e-sound Music uit Weesp en zal landelijk verkrijgbaar zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×