Aanpak parkeeroverlast Hambroeklaan

De politie gaat optreden tegen de parkeeroverlast in de Hambroeklaan, een zijstraat van de Lage Rijndijk. Het is een smalle straat, waardoor hij moeilijk toegankelijk is voor verkeer en niet makkelijk uit te rijden is. Bij de politie zijn meerdere berichten binnen gekomen over parkeeroverlast in deze straat. Er mag slechts aan één kant geparkeerd worden, maar toch parkeren mensen hun auto ook aan de verboden kant. Hierdoor is de straat heel moeilijk toegankelijk, wat lastig is voor mensen die deze straat moeten gebruiken. Voor de hulpverlening is het echter noodzakelijk dat zij er altijd door kunnen. Om deze redenen gaat de politie vanaf donderdag 31 mei aanstaande beginnen met waarschuwen. Aangetroffen auto’s krijgen een waarschuwing met het verzoek de auto daar niet meer achter te laten.

Na een week, dus vanaf donderdag 7 juni worden bekeuringen hiervoor uitgeschreven. De politie hoopt natuurlijk dat na de waarschuwingsperiode er geen auto’s meer geparkeerd worden, die het parkeerverbod negeren, zodat er geen bon geschreven hoeft te worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×