Flessen inleveren voor Roemenië

Van 13 tot 31 juli gaat een groep van achttien jongeren en vijf begeleiders uit Leiden en omgeving op werkvakantie naar Roemenië. Deze werkvakantie wordt georganiseerd door het Jongerendiaconaat van de Diaconie Protestantse gemeente Leiden en De Bakkerij. Voor de hulpverleningsprojecten waaraan de groep gaat werken worden allerlei sponsoracties georganiseerd om geld op te halen. Op zaterdag 2 juni tussen 09.30 – 13.30 uur staat een aantal jongeren bij Kerkelijk Centrum de Regenboog (Watermolen 1) om lege statiegeldflessen (C1000, AH, Lidl) in ontvangst te nemen. De volledige opbrengst gaat naar drie Roemeense hulpverleningsprojecten in Targu Mures.

De drie projecten betreffen de aanschaf van een minibus voor vervoer van ouderen en zieken, het ontwikkelen van educatief en spelmateriaal voor de jongerenafdeling van de gevangenis en het bijeengaren van bouwmateriaal voor huizen in De Leidse Staat.

Meer informatie vindt u op www.roemeniereis.tk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×