Sociale Recherche opnieuw onder vuur

Leek het er vorige week nog even op dat alle commotie rond de Sociale Recherche als sneeuw voor de zon verdwenen was nu doemen er weer nieuwe problemen op. De mensen die destijds hun klachten aan het adres van de Sociale Recherche hebben ingediend zijn bij het opstellen van het rapport door het Bureau Integriteit van de Vereniging Nederlandse Gemeenten niet gehoord. Zij menen niet alleen verkeerd geciteerd ze zijn maar dat ook de bejegening van de sociaal recherceheurs te wensen overlaat. De fractie van de SP heeft inmiddels schriftelijke vragen aan B & W gesteld.    

Ook wordt het vreemd gevonden dat verantwoordelijk wethouder Paul Jonas als opdrachtgever van het onderzoek niet de uitkomsten presenteerde in een persconferentie maar burgemeester Lenferink. Volgens SP-raadslid Hans Hendriks was Jonas hiervan niet eens op de hoogte gesteld.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×