Discussiëren over sport en doping

Doping lijkt de laatste tijd steeds onlosmakelijker verbonden te zijn met sporten als wielrennen en atletiek. Het Science Café Leiden staat op dinsdagavond 26 juni geheel in het teken van dit veel bediscussieerde en bestreden middel.

De avond wordt geleid door Richard Plugge, hoofdredacteur van het blad Sportweek, en gerenommeerd lid van de Leidse wielervereniging Swift. De twee gastsprekers zijn Herman Ram, directeur van de Nederlandse Dopingautoriteit en Hidde Haisma, hoogleraar therapeutische genmodulatie. Hoewel de eerstgenoemde gastspreker alles in het werk stelt om doping uit te roeien, zet Haisma vraagtekens bij het nut van dopingcontroles.Beide sprekers zullen hun standpunt met verve toelichten en in discussie gaan met het publiek.Het Science Café vindt plaats in restaurant/feestcafé Stampa aan Turfmarkt 8 en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Op www.sciencecafeleiden.nl is meer informatie te vinden.i

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×