Opnieuw aanrijding op Rijnsburgerweg

Een 10-jarige jongen is vanochtend om 08.10 uur op de kruising Rijnsburgerweg met de Adriaan Pauwstraat op zijn fiets aangereden door een 40-jarige automobiliste uit Oegstgeest. De jongen stak zonder voorrang te verlenen plotseling de weg over. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Bewoners van het Boerhaavekwartier hebben er onlangs bij verkeerswethouder John Steegh op aangedrongen dit kruispunt overzichtelijker te maken. Door geparkeerde auto’s is er weinig zicht op het kruisende verkeer. Steegh heeft toegezegd die mogelijkheden te onderzoeken. Enkele parkeerplaatsen zullen hiervoor moeten worden opgeofferd.     

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×