Nieuw bestuur voor COC Leiden

De Algemene Ledenvergadering van het COC Leiden heeft gisteravond een nieuw bestuur gekozen. Duo-raadslid Peter Bootsma (D66) werd gekozen tot voorzitter. Hij volgt zijn partijgenoot (oud-wethouder) Pex Langenberg op. Naast Bootsma werden Sander Zwart, Sjors Ruinard en Frank Straathof in het bestuur gekozen. “Samen met de zittende bestuursleden Madelon Cramwinkel, Ronald Pot en Rob Kragten is het bestuur van het COC-Leiden nu weer op volle sterkte. We hebben er zin an!,” zo laat de kersverse voorzitter weten.

Bootsma blijft ook aan als duo-raadslid en wil het thema homosexualiteit daarbij in elk geval op de agenda houden. “Een ieder die geinteresseerd is in het wel en wee van het COC Leiden nodig ik van harte uit me daar eens over aan te spreken.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×