Kidskist tegen geweld voor leerlingen Merenwijkschool

Vandaag heeft Portaal-directeur Lex de Boer een kidskist tegen Zinloos Geweld uitgereikt aan de leerlingen van de Merenwijkschool in de Leidse Slaaghwijk. Aan het eind van de zonnige bijeenkomst lieten de kinderen ballonnen op als symbool tegen zinloos geweld. De kidskisten zijn een initiatief van en samengesteld door de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld en bevatten spelletjes, boeken, lesmateriaal en folders over zinloos geweld. De kisten worden de komende jaren op de scholen gebruikt om kinderen bewust te maken van pesten, agressie en geweld.

De aanschaf van de kidskist is mede mogelijk gemaakt door een sponsorbijdrage van Portaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×