Griffioen lanceert nieuw evenement na marathon

Claas Griffioen heeft weer wat nieuws verzonnen. Zondag direct na afloop van de marathon introduceert hij het zogenaamde Dweilorkestlopen in de Jacob Catslaan. De vijf feestkapellen waaronder de Partyband en de Torentrekkers uit Noordwijk gaan dan lopen over een bepaald parcours en moeten daar Nederlands, Engels, Amerikaans, Canadees en Belgisch counteren. Counteren houdt in dat het orkest aan het einde van een gelopen traject op een bepaalde manier van richting verandert.   

Als het evenement aanslaat wil Griffioen er een nieuw onderdeel van het Wereld Muziek Concours in Kerkrade van maken.

Natuurlijk worden de lopers eerst door de vijf feestkapellen naar de finish geblazen.

 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×