Lou Cigalou verkoopt nu ook espresso

Wie een espressomachine heeft en op zoek is naar koffie van kwaliteit, kan nu ook terecht bij Lou Cigalou. In deze winkel vol Provençaalse Producten van Frankrijkliefhebster Nicole vander Linden, staan diverse soorten bonen en gemalen koffie in de schappen.

Koffieliefhebbers kunnen onder andere kiezen voor de Ciciliaanse Con Amore of de Colombiaanse Medellín Secret. Laatst genoemde merk komt slechts van één plantage en wordt rechtstreeks aan Van der Linden geleverd. Het is overigens ook het huismerk van eetgelegenheid Noroc aan de Pieterskerkchoorsteeg. Lou Cigalou is te vinden aan Morsstraat 42. Op www.loucigalou.nl is meer over deze winkel te lezen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×