Jos Hoogeboom wint Leiden Marathon

Jos Hoogeboom is vandaag met een tijd van 2 uur, 36 minuten en 57 seconden winnaar geworden van de Leiden Marathon. Tweede werd Mpatsi Bokondji in 2.46.44 en derde de Belg Rudi Ruesink (2.50.37). Bij de vrouwen eindigden Agnes Hijman (2.55.29), Petra Knops (3.12.49) en Jolanda de Klerk (3.18.25) respectievelijk op de eerste, tweede en derde plaats. Bij de halve marathon won bij de heren Benjamin Kipkosgei (01.03.13), bij de dames was dat Heleen Plaatser (1.21.32).

De band ‘Lisa Verburg & Friends’ heeft de lopersprijs van de Muziekmarathon gewonnen. Uit een steekproef onder 100 lopers na afloop van de 21 km werd deze act het meest geroemd. ‘Lisa Verburg & Friends’ speelde op de Hofvlietweg, net voorbij het centrum van Zoeterwoude. De band ontvangt een waardecheque van € 250 die besteedt kan worden bij www.Groepswijzer.nl.