Meer dan 1500 bezoekers kwamen dit weekeinde af op de Stoom- en dieseldagen. (Foto: PR). Overige foto's: Ron Stol.

Recordaantal bezoekers voor Stoom- en dieseldagen

De stoomtrein bij het Valkenburgse Meer trok dit weekend een recordaantal bezoekers met haar jaarlijkse Stoom- en dieseldagen. Ruim 1500 mensen brachten een bezoekje en bekeken de stoomwalsen, oude machines en tractoren. Meer dan 150 vrijwilligers van tal van organisaties maakten het weekeinde mogelijk. Twee stoomtreinen reden een intensieve dienstregeling over de spoorbaan langs het Valkenburgse Meer. Het seizoen voor de stoomtrein duurt nog tot eind september.

Elke zaterdag en zondag rijdt de stoomtrein en in de schoolvakantie wordt op de donderdag met een motortrein gereden.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×