Provincie geeft 470.000 euro aan innovatieve waterprojecten

De provincie Zuid-Holland stelt dit jaar 470.000 euro aan subsidies beschikbaar voor zeven innovatieve waterprojecten. Al deze projecten zijn innovatief in het vergroten van de waterberging en/of de waterkwaliteit en dienen meerdere doelen. Het gaat om projecten in zowel het stedelijke als in het landelijke gebied. De subsidies zijn mogelijk gemaakt door de nieuwe provinciale subsidieregeling Stimulering Waterprojecten, die sinds 1 december 2006 van kracht is. Van het geld gaat 25.000 euro naar Leiden.

Het project De Tuin van Noord/Van Voorthuijsenlocatie krijgt de bijdrage omdat de gemeente hier combinaties van functies realiseert, zoals park, sportpark, volkstuinen en schooltuinen. Water speelt daarbij een nadrukkelijke rol.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×