Opsporingsberichten voortaan ook in de bus

De Politie Hollands Midden toont vanaf deze week opsporingsberichten in lijnbussen van Connexxion. Het gaat om een proef die tot het einde van het jaar zal duren. De politie wil politiezaken zo onder de aandacht van de lokale reizigers brengen. De onderwerpen waarvoor in de bus aandacht wordt gevraagd, mogen niet te confronterend zijn, zo laat de politie weten. Volgende week roept de politie via de schermen in de bus getuigen van een beroving op zich te melden bij de politie. De beroving vond plaats op 31 mei op de Stadzicht te Leiden. Een 89-jarige vrouw raakte daarbij gewond.

Vanaf vandaag is het eerste opsporingsbericht te zien in 10 lijnbussen in en rond Leiden. Deze tien bussen zijn voorzien van een scherm waarop normaal gesproken onder andere nieuwsheadlines en het weer te lezen zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×