Straatfeest Os en Paardenlaan groot succes

In het kader van de Nationale Straatspeeldag is er vandaag een grandioos straatfeest gehouden in de Os en Paardenlaan in Leiden Noord. In tegenstelling tot de meeste andere straatfeesten ligt de organisatie volledig in particuliere handen: His van der Linden, straatburgemeester en straatoma van de hele buurt, Jessica Wetselaar, loco-straatburgemeester en secretaris Jenna Nieuwstraten hebben het feest georganiseerd. Speelgoed werd gehuurd van het Leids Sportbedrijf. Ook werd er een workshop ‘jumpstyle’ gegeven voor de kids. De kinderen vermaakten zich geweldig. “Voor herhaling vatbaar”, aldus straatburgemeester van der Linden, “precies wat Leiden Noord nodig heeft”. Ook de wijkagent kwam nog even goedkeurend langsfietsen op zijn mountainbike.

foto’s: Jacqueline Borg

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×