The Meal Company wint 5000 euro van de ABN Amro en bovendien ruim 7500 euro aan waardecheques te besteden bij de sponsoren. (fotografie: Jaap Bol) 

The Meal Company winnaar Starterswedstrijd LEF

Het pas gestarte bedrijf The Meal Company uit Ter Aar is dinsdagavond in de Leidse Schouwburg verkozen tot Starter van het Jaar 2007 in de regio Rijnland. The Meal Company brengt zogenaamde vendingmachines op de markt. Dit zijn apparaten die tot 600 gekoelde maaltijden aanbieden die vervolgens getransportreerd worden naar een magnetron die de maaltijd opwarmt. De jury heeft de ondernemeningsplannen en en de presentaties van de deelnemers op hun merites beoordeeld. Een docent van Nijenrode uit Breukelen voelde de vier starters voor de alleerlaatste keer nog eens goed aan de tand. Het Leidse bedrijf 32Design, dat zich toelegt op het ontwikkelen van driedimensionale logo’s en presentaties won de publieksprijs.

De Starterswedstrijd LEF kent vier voorrondes in Holiday Inn. De vier winnaars hiervan moeten het dan nog een keer tegen elkaar opnemen in de finale. Naast The Meal Company en 32Design nam de Huishoudcoach aan de wedstrijd mee, een startende onderneemster die zich bezighoudt met het weer op orde brengen van chaotische huishoudens en LGem en Leids bedrijf dat algen voor de voedingsindustrie ontwikkelt.

Ongeveer 250 belangstellenden bezochten dinsdagavond de finale in de Leidse Schouwburg die na de pauze in het teken stond van illusie. Ook was er een optreden van The Alley Girls.    

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×