Warmonder aangehouden na lastigvallen 9-jarig meisje

De politie van Leiden-Noord heeft vorige week een 56-jarige man uit Warmond aangehouden nadat die een 9-jarig meisje uit Leiden had lastiggevallen. De Warmonder is dinsdag voorgeleid voor de rechter-commissaris die zijn voorlopige hechtenis met twee weken heeft verlengd. Inmiddels zijn er meer zaken bekend geworden van kinderen die mogelijk door dezelfde verdachte zijn aangesproken en lastig gevallen. De politie vraagt (ouders van) slachtoffers contact op te nemen via 0900-8844. Het is mogelijk dat de verdachte de afgelopen maanden niet alleen actief is geweest in Leiden, maar ook in de Bollenstreek (in het gebied rond Warmond).

Het slachtoffertje liep donderdag 7 juni rond 08.30 uur over het Schaduwpad in Leiden toen zij door een man aan haar arm en jas werd vastgepakt. Het meisje rukte zich los en rende hard weg. Op basis van het signalement at ze van de man opgaf, kon de politie de verdachte een dag later aanhouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×