Korpschef politie luncht met jongeren

Politie Hollands Midden is niet goed op de hoogte van wat jongeren bezighoudt en van hun mening over het werk van de politie. Korpschef Jan Stikvoort vindt dat daarin verandering moet komen. Op maandag 25 juni wil hij daarom lunchen met een groep van ongeveer 15 jongeren, die in leeftijd varièren van 15 tot 21 jaar.

Aan de hand van stellingen wil de korpschef onder andere weten hoe de jongeren het contact met de politie ervaren en of zij iets kunnen met de informatie die de politie verspreidt. In de toekomst hoopt Hollands Midden meer gebruik te kunnen maken van jongeren, bijvoorbeeld bij het verbeteren van veiligheid en het opsporen van mensen. Jongeren die graag willen deelnemen aan de lunch kunnen zich aanmelden via bart.dassen@hollands-midden.politie.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×