Welk verkeerslicht stond op rood?

De politie is opzoek naar getuigen van een aanrijding, die kunnen verklaren welk verkeerslicht er op groen stond. Op zondag 27 mei ontstond er rond 05.30 uur een aanrijding op het kruispunt Plesmanlaan/Vondellaan. Een 20-jarige Leidse automobiliste die over de Plesmanlaan in de richting van de Vondellaan reed, werd op de kruising geraakt door een 25-jarige autobestuurder. Deze was eveneens afkomstig uit leiden en reed vanuit de richting van de Haagse Schouwweg. Omdat beide betrokkenen volhouden dat hun verkeerslicht op groen stond, wil de politie graag van getuigen weten hoe de vork in de steel zit. Wie duidelijkheid kan scheppen, wordt verzocht te bellen naar 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×