Oude Kooi nu nog natter

De Oude Kooi, die de laatste tijd al kampt met vochtproblemen, heeft het sinds gisteren nog natter. De zware regenbuien die over de stad trokken, zorgden ervoor dat een aantal straten in de Kooi veranderden in zwembaden. Deze ongevraagde zwemfaciliteiten, leverden veel schade en nattigheid op.

De Onderhoudservice van de woningcorporatie Sleutels van Zijl en Vliet inventariseert en repareert vandaag de schade. De corporatie verwacht dat het oplossen van alle problemen nog een paar dagen zal kosten. Om de bewoners een hart onder de riem te steken, bracht de directeur-bestuurder van de corporatie samen met de medewerkers van wijkteam Noord vandaag een bezoek aan de gedupeerde wijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×