Leidse dartster stapt over naar Haagse competitie

De Leidse dartster Rilana Erades zal komend seizoen niet meer uitkomen voor de Dartsbond Bollenstreek Rijnland. Erades stapt uit onvrede over naar het Caroussel Team dat actief is in divisie 1a van Dart Sport West Nederland (DSWN). “Als je drie jaar lang probeert een goed team te creeren in je eigen stad, maar door veel mensen wordt tegengewerkt dan ben je het op een gegeven moment echt zat. Dat moment is voor mij nu gekomen,” aldus Erades.

Rilana komt volgende week, in de halve finale van het Nederlands Kampioenschap, voor het laatst uit met het selectieteam van DBBR. Haar toekomstige team is dan haar tegenstander. “Rilana’s overstap komt niet geheel onverwachts,” zo laat haar manager Mark Honsbeek weten. “Het team waar Rilana in speelde in de DBBR eredivisie sukkelt al langer met het krijgen van constante spelers, en nu deze aanbieding kwam, kon Rilana niet weigeren.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×