Skaten voor het goede doel

Op zondag 1 juli organiseert de Wijkraad Stevenhof in samenwerking met de IJsvereniging Rijndijk / Hoge Morsweg een skatetocht in Elfstedensfeer. Compleet met stempelposten, kluunplaatsen, en koek-en-zopiekramen. Iedereen die voor 16.00 binnenkomt, ontvangt een certificaat met daarop het aantal gereden ronden. Elke ronde is ongeveer vier kilometer lang. Boerenblaaskapel de DorsTvlegels speelt rondom de IJsbaan.

Starten kan tussen 13.00 en 15.00 uur bij de IJsbaan. Iedereen die kan skaten is welkom en kan meehelpen om geld bijeen te brengen voor de Stichting Actieve Hulp Cambodja. Inschrijven kan vanaf nu bij de Bruna of Buurtcentrum Stevenhof. Daar ontvang je tegen betaling van € 2,50 een deelnamekaart, waarmee je sponsors kunt werven voor het goede doel. Op de dag zelf is het mogelijk om bij de IJsvereniging nog in te schrijven. De kosten bedragen dan € 3,50.

Het sponsorbedrag kan op 1 Juli bij start/finish worden afgegeven of op zaterdag 7 juli tussen 14.00 en 16.00 uur in Buurtcentrum Stevenshof. Het sponsorgeld wordt dan feestelijk overhandigd aan de Stichting Actieve Hulp Cambodja. Daarna is er voor de jeugdige deelnemers een kinderdisco van 16.00 tot 17.00 uur. Het opgehaalde sponsorbedrag wordt verdubbeld door Impulsis. Deze organisatie ondersteunt betrokken Nederlanders die kleinschalige ontwikkelingsprojecten steunen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×