Leidse zussen in de race voor RTL4-programma

De Leidse zussen Corrie en Marjo behoren tot de laatste vijf genomineerden om mee te doen aan het RTL4-programma ‘Brothers & Sisters‘. De twee zijn overgebleven uit duizenden aanmeldingen. Als ze de meeste stemmen van het publiek in de wacht slepen, kunnen ze een reis winnen naar LA winnen. Annie, de moeder van de twee zussen, is ziek. Ze heeft longkanker. Corrie en Marjo hebben de taak op zich genomen om voor hun zieke moeder te zorgen. “Mijn moeder woont nu 14 maanden bij mij in huis. Marjo komt vaak langs en helpt me enorm. Ze kookt ook minimaal 1 keer per week voor ons,” zo vertelt Corrie op de website van het programma.

Tot eind juli kan gestemd worden. De stemmers maken kans op een reis naar Euro Disney. Stemmen kan via deze link.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×