Vier aanhoudingen wegens drugshandel

De politie heeft zaterdag drie mannen en een vrouw aangehouden nadat in hun auto verdovende middelen waren gevonden. Het gaat om twee mannen uit Leiden van 23 en 26 jaar en een vrouw van 19 jaar uit Hoogmade. De vierde, 24-jarige, verdachte werd in zijn woning in Voorschoten aangehouden. De politie nam vijf XTC pillen, 15 wikkels met cocaïne, twee zakjes wiet in beslag. Ook in de woning van de verdachte uit Voorschoten werd nog zo’n tien gram cocaïne aangetroffen. Ook vond de politie daar zaken die op drugshandel wijzen.

De politie controleerde de auto van de verdachten zaterdagmiddag rond 16.30 uur op de Piet Heijnlaan in Voorschoten, nadat ze bij een pand waren gezien waarvan bekend was dat daar mogelijk drugs verhandeld worden. Al snel werden de drugs gevonden en de inzittenden aangehouden. Daarna volgde een doorzoeking in de woning van de vierde verdachte. Deze verdachte en de 26-jarige bestuurder van de auto worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De twee andere verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten gesteld.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×