Lenferink met een delegatie van Amnesty International. Foto: Peter Schipper 

Lenferink neemt rapport Amnesty in ontvangst

Dinsdagavond heeft burgemeester Lenferink een rapport in ontvangst genomen van Amnesty International. Hij deed dat in de koffiekamer van het stadhuis. Veel raadsleden waren daarvan getuige. Lenferink weet dat er nog steeds discriminatie plaatsvindt maar denkt wel er steeds meer grip op te krijgen. Net als bij het terugdringen van huiselijk geweld gaat de overheid zich steeds meer bemoeien met zaken achter de voordeur. Niet alleen thuis maar ook op de werkvloer.  

Het rapport zal onderdeel zijn van beraadslagingen in een komende commissievergadering Onderwijs en Samenleving.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×