Links: Fat Angel, rechts: Fredt

Band Fredt én Leidse Blues/Rockband Fat Angel in The Jam

In muziekcafé The Jam zullen komend weekend twee swingende bands te horen en te zien zijn. De band Fredt brengt vooral eigen repertoire. De muziek valt onder de categorie ‘rock’, maar wijkt ook uit naar andere stijlen. De zelfgeschreven teksten en de aansprekende muziek staan volgens The Jam garant voor een ’top avond’. Op de site: www.fredt-band.nl zijn enkele nummers te beluisteren. De volgende avond treedt de zeskoppige Leidse blues/rock band Fat Angel op. Deze ‘stoere mannen blues’ trekt een groot publiek en de band zorgt altijd wel voor een fantastisch feest.

Fat Angel scoort hoog met het profiel op de site: www.ongekendtalent.nl. Er zijn twee nummers te beluisteren op deze site. De Leidse groep stond al in de top 3!

Vrijdagavond 22 juni : Fredt en zaterdagavond 23 juni: Fat Angel. De toegang is gratis.

Meer info: The Jam 0614285951

Muziekcafé The Jam, 2e Binnenvestgracht 15, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×