'Dichter bij Track', foto: PR

Bijzonder zomerweekend in Scheltemacomplex

Het laatste weekend van deze maand viert Scheltema het einde van het cultureel seizoen 2006-2007. Met een gevarieerd programma van de partners en gebruikers van het Scheltemacomplex valt er veel te horen en te zien. Zo treedt bijvoorbeeld Domino op, een theater door verstandelijk gehandicapten. Tapgilde ‘Den Paplepel’, onderleiding van de vermaarde tapper Peter Kuit en Marieke van de Ven, geeft Tapdanslessen en de beide tappers zullen ook optreden. Als zaterdagavondafsluiting zal de Gene Carl Band met onder andere Bo Koek van de Veenfabriek op percussie optreden.

De Lakenhal in Scheltema zal op deze zaterdagavond langer open zijn (tot 21.00 uur), zodat het publiek ook in de avond onder andere de tentoonstelling ‘The Return of the Shreds’ van Ni Haifeng en Kitty Zijlmans kan bezichtigen.

Op zondag 1 juli vindt voor de vierde keer dit seizoen ‘Dichter bij Track’ plaats. Deze bijzondere samenwerking tussen Scheltema en de Veenfabriek is ditmaal georganiseerd met schrijfster/dichteres Maria Barnas en schrijver/dichter Tommy Wieringa. Bij mooi weer treden de band Track en de dichters buiten op: op de boot van het Scheltema Café aan de Oude Singel. Bij slecht weer is ‘Dichter bij Track’ gratis toegankelijk in de Zaal van Scheltema op de begane grond.

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli, meer info: www.scheltemacomplex.nl

Scheltemacomplex, Marksteeg 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×