Drie aanhoudingen na aanrijding

De politie heeft gisteravond drie familieleden aangehouden na een aanrijding van een scooter met een personenauto op de kruising van de Sweelincklaan en de Vijf Meilaan. Op het moment dat de politie met de betrokkenen van de aanrijding in gesprek ging, stopte er een auto met daarin twee vrouwen en een man. Na te zijn uitgestapt gingen zij samen met de scooterrijder naar de automobilist en reageerden zeer agressief tegen hem, één van de vrouwen, een 20-jarige Leidse bedreigde hem met de dood, zij is aangehouden.

De politie moest de automobilist in bescherming nemen omdat de groep hem steeds probeerde aan te vallen. Ondertussen hadden meer omstanders zich bij de groep gevoegd. Een 50-jarige Leidenaar, de vader van de scooterrijder zag kans de automobilist twee keer te trappen, hij is aangehouden. De scooterrijder probeerde zijn vader uit handen van de politie te houden, ook hij werd aangehouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×