Morgen: Het Leids Festival van het Levenslied

De weersverwachting voor het komende weekend is redelijk. Mocht het eventueel toch aanhoudend gaan regenen zullen de optredens van de artiesten in tenten op de Beestenmarkt plaatsvinden. Niets dus dat het Leids Festival van het Levenslied zal tegenhouden. Artiesten uit heel Nederlands strijden om de geldprijzen, een bokaal en de ‘eeuwige roem’. Tijdens de voorronde gaan de artiesten per boot door de Leidse grachten en zullen zij vanaf het water hun muzikale talent door de grachten laten schallen. Bij twee terrassen in de Leidse binnenstad zullen zij een optreden van drie nummers verzorgen. De aanwezige deskundige jury beoordeelt wie door mag naar de finale. De uiteindelijke finale start om 16:30 uur op de Beestenmarkt.

Meer dan 30 artiesten strijden, 23 juni, om de 1e prijs van het Leids Festival van het Levenslied. Programma en info: www.muziekfestivalsleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×