Bewoonster betrapt inbreker in woning

Een bewoonster van een woning aan de Rijnsburgerweg heeft afgelopen vrijdagmiddag even na 13.00 uur een inbreker in haar woning betrapt. Toen de vrouw via de achterzijde haar woning binnenkwam hoorde ze voetstappen op de trap. Even later stormde een jongeman de trap af en verliet de woning via de voordeur, deze was waarschijnlijk door hem geforceerd. De vrouw achtervolgde de inbreker en zag hem wegrennen in de richting van de Wassenaarseweg. Uit de woning werd een laptop gestolen.

De jongen droeg onder andere een donker grijs vest of jack met de tekst ‘New York’ achterop, ook had hij een baseballpet op. De politie verzoekt getuigen contact op de nemen via 0900-8844. Ook kan er een melding gedaan worden via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×