Boekenmarkt Amnesty International groot succes

De boekenmarkt die op 1 en 2 juni werd georganiseerd door de Leidse afdeling van de mensenrechtenorganisatie Amnesty International was een groot succes. Er werd met de inzameling van tweedehands boeken een recordbedrag van vijfduizend euro binnengehaald. Het aantal ingezamelde boeken was ongeveer net zo groot als vorig jaar, maar de kwaliteit was aanmerkelijk beter. De Boekenmarkt werd vrijdag 1 juni geopend door wethouder Gerda van Den Berg door middel van het doorknippen van een stuk prikkeldraad, het symbool van Amnesty International.

De boeken waren te koop in Tuinzaal De Burcht aan de Burgsteeg en werden voorafgaand aan de markt door vrijwilligers van de Leidse afdeling van Amnesty ingezameld. Amnesty wil hen en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd aan het slagen van de boekenmarkt hartelijk danken. De opbrengst van de boekenmarkt zal ten goede komen aan het werk van Amnesty International.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×