Horecawijzigingen in 1 keer communiceren

Er hebben zich dinsdagavond voor de behandeling van het tropisch weerscenario in de commissie Bestuur en Leefbaarheid geen insprekers gemeld. Het tropisch weerscenario houdt in dat terrassen bij een bepaalde temperatuur na goedkeuring op de site van de gemeente een uur langer mogen open blijven. Dat is althans een voorstel van de Leidse fracties van PvdA en D66. Burgemeester Lenferink is niet van plan dit los van andere wijzigingen in het horecabeleid te gaan communiceren. Dat wordt volgens hem veel te omslachtig. Hij wil het combineren met nieuwe regels die er mogelijk zitten aan te komen over een weekendregime op de donderdagavond. Hij wil alle veranderingen liever in een moeite door naar buiten brengen als de tijd eenmaal daar is.  

Bareigenaren zouden in een voorgesteld weekendregime op de donderdagavond bezoekers tot twee uur mogen binnenlaten in plaats van een uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×