Meisje aangerand bij Station de Vink

Een 15-jarig meisje is maandagavond rond 21.15 uur aangerand bij Station de Vink. Ze fietste samen met een vriendin richting de Stevenshof. Toen beiden onder het tunneltje bij het station waren doorgereden, werden ze aangesproken door twee donker gekleurde mannen, één met half lang haar en één met een petje op. Eén van de mannen pakte het meisje bij haar middel en duwde haar richting de fietsenstalling, waar zij door hem werd betast. De vriendin van het meisje werd door de andere man aan de praat gehouden en zag niet wat er gebeurde. Het meisje heeft aangifte gedaan.

De politie is op zoek naar getuigen, met name wil ze contact krijgen met een ongeveer 16-jarige jongen en een man met een hond, die de twee mannen mogelijk hebben zien lopen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Ook anonieme tips zijn welkom via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×