Informatiecentrum voor patiënten Diaconessenhuis

Patiënten van het Diaconessenhuis die meer willen weten over een bepaald ziektebeeld of ander medisch onderwerp, kunnen sinds kort gebruik maken van een informatiecentrum. Hier kunnen zij, eventueel met hulp van daartoe opgeleide vrijwilligers, het internet raadplegen, of folders opzoeken. Ook is er een dvd beschikbaar over het ziekenhuis.

Het cliëntenberaad vindt het Informatiecentrum een waardevolle aanvulling op de zorg, aldus Directeur patiëntenzorg Tony Lamping. Het Informatiecentrum is te vinden in de hal van de poliklinieken en is van maandagg tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×